KODMALL - ARKIV Kopiera ALLT och klistra in ALLT i kodmallen för ARKIVSIDAN. GLÖM INTE ATT SPARA! :D byelinlarsson - Chrome Pointer

Heej :)

på facebook i går så la ja ut en sån där grej om "om 35 st gillar så skriver jag STORT på min arm vem jag gillar" och jaa.. OLLE SÖDERKVIST gjorde så massa gillade så i skolan tjatade om de, så jag skrev de.. o dej jag gillar är ***** ********* :))♥ så nu vet typ alla de -.- haha men ja...
Men nu ska jag går ut  caio! :)♥


Emilia kissar på sej nu!

Tjootjoo!

nu sitter emilia & jag i hennes säng me datorn i knät, vi gör allså inte så mkt! Eller nu äre bara jag som sitter härr för emilia gick på toan XD
Men vi ska typ gå ut & dampa nu.. kolla emilias blogg vettja :) www.milliedays.devote.se

Många pussar & kramar från mej!


28/11-11

Heyhey bloggen :)

Idag så kom de en ny kille till klassen "Marcus Johansson" heter han. Riktigt schysst! :D
Annars så hände de väl nt så mkt i skolan.. nu sitter ja här i soffan med datorn i knät och bloggar och snackar me nåra på fb!
Bjuder även på en lite bild:)


Eye is good to have to look for! <3
Puss & Kram!<3

<3

Kärleken är som ett gummiband, den ena får smällen :/♥

1:a advent!

Cha cha!

Idag så äre ju 1:a advent så dax att tända första ljuset! Bara 27 dagar kvar till julafton.. längtar! :)) Men idag så ska jag inte göra så jätte mycket... Det blir att följa med Albin till ishallen för vi ska kolla på gabbe när han spelar match idag. roligt :P Sen efter de så går väl mamma & jag till mormor o fikar en sväg.
Så mkt mer händer det inte idá.

Puss:)<3

Qisan & jag :))

hej, idag så har jag varit med miqi.. elr jag ä ju fortfarande med henne men vi har suttit vid datorn och tv:n. Och så har vi varit uppe på kulbacken på julmarknaden :) Där träffade vi mysan & majken så vi pratade lite med dom också. Nu sitter vi vid tv:n o chillar lite ;)
ha em bra kväll puss!! <3

Pepparkakorna & jag ;))

Hej svejsan!

Idag så är de ju onsdag så skolan som vanligt.. hände int så mkt där men sen efter skolan så åkte jag till Emilia :)!
Vi kolla på tv:n , åt lite & så spelade vi mario :) Sen gick vi till tjejgruppen. Där gjorde vi pepparkakor & marzipan godis, de var både roligt & gott. Marzipanen åt jag upp & några av pepparkakorna blev dränkta med glasyr! haha gött :)). Men sen då dampade vi ju lite oxå. Och ganska klantigt av mig men när jag skulle sjuta iväg en boll med handen så kastade jag iväg min mobil ist! haha.
Men sen så åkte jag hem & nu sitter jag här & bloggar men ska äta nu.
Här kommer en bild av mina fina peppisar!!


Haha snygga mina peppisar ä ju ;)
Puss <3

?Eller?

Vene om de funkar... :/ :)
Är osäker på mina känslor .. !


Today i have had funny!

Heejheej!

Idag så har jag ju varit i skolan som vanligt.."boring!" Men efter skolan så var jag med Qizan "miqi". Jag åkte & mötte henne sen drog vi hem till henne och typ satt vid datorn, fikade & lite annat.. :))
Just nu ä ja döh lack på en elr irriterad sen igår haha. Men nu så ska jag väl göra lite annat :))

seeya :D<3

Today i have...

heej ;))

Idag så var jag ju i skola som vanligt..där gjorde vi it så jätte mkt men.. sen så åkte jag ju hem, o då så åt jag lite. Och nu sitter jag här och bloggar & myser lite med min lille Mimmie<3:)


Här är min lille plutt :)<3
Puss&Kram!:)<3

20/11!

Hejsan ;)

Idag så har de int hänt så jätte mkt men har varit med Miqi & så har jag o Teresia & Jonas varit hos mormor o fikat. Gotti gott! :)) Sen åkte Adam & jag till ishallen & kollade på a-lags matchen. Där var jag med Julia, Johan & lite Alice sen så åkte vi hem igen + dom vann föresten!
Och nu har jag precis ätit o nu sitter jag här vid datorn.. snart blire Gustavsson 3tr :P
Hade gött <3

Bio-Breaking dawn!

Hej på er alla!

Idag så va jag ju i skolan o så, var i simhallen sista passet. Sen så drog jag hem fixade lite.. sen kom Johan ,så va med han. Vid typ 5 åkte jag in till stan med Emilia, skulle ju på bio med henne o Julia! Men vi gick & åt på subway, de var döh gott! Gick till bion sen o hämtade biljetterna. Sen gick mina brudar & jag till hemköp och köpte lite. Sen tbx till bion & så vare dax att sätta sig på plats!
O så va breking dawn igång! Den var hur bra som helst!!
Men ska kolla på tv nu ses! <3
Puss & Kram!<3

Jag är glad!

Heej!
Idag så har jag varit med My, Alice & Emilia.. vi typ kolla på tv:n och va ute!
Imorgon så ska jag va med Johan efter skolan o sen på eftermiddagen/kvällen så ska jag gå på bio med bästa Emilia & Julia! Vi ska kolla på den nya twilight filmen "breaking dawn!" de ska bli döh kul! :))
Så i morgon blir det ingen dans..men shit the same!
Nu ska jag göra läxan & kolla på tv.. ingen bra kombination att göra läxan framför tv:n menmen, de får gå :D

PöSs & KrAm!<3

Min dag ;)

Heey!

Idag så hade vi ute dag i skolan :/ int så woligt direkt men men.. sen när ja kom hem så duscha ja, sen så åt ja lite mellanmål. Senså drog mamma, Adam & jag in till stan en sväng, skulle kolla på lite grejer :)
Blev ett par uggs på "din sko" oxå :D


Köpta på "Din Sko" 99:-

Puss&Kram!<3

Dagen börjar med en morgon & slutar med en kväll!

Heey!

Idag så har jag varit med Julia & Johan.. vi mötes vid mcdonalds, sen var vi där ett tag. Sen åkte vi till ishallen för att kolla på 99:orna som spelade. När vi kom dit träffade vi Vilma, tilde, moa, danne o några till :)  Så va med dom där ett tag. Så var i ishallen mest hela dan.. Åkte hem vid 16 typ.. Då åt ja lite & sen gick mamma o ja till mormor & fikade lite! gottigotti:))

Nu så ska jag kolla på tv:n & fixa lite till skolan i mörn..för nu ä ju helgen slut :/
Hare gött Puss & Kram!<3


Photo day!

Hejhej!

Idag så har jag varit med Miqi på förmiddagen & vi har tagit lite fina höstbilder...När de va frost ute ;)
Sen så satt vi vid datorn & lite sånt sen så gick jag hem & så åkte jag till ishallen med My o kollade på a-lags matchen, och dom vann.
Och nu har jag lagt in bilder på datorn så jag kan lägga upp dom här på bloggen..här kommer dom! :))


Miqi

Jag :)



Frostigt spindelnät!



Mina skor ;)
Hoppas ni tycker dom är fina :)
Ha en bra kväll!
Puss & Kram!<3

11/11-11

Hej på er!

Idag så var jag hemma från skolan för jag hade ont i magen & så. Så kollade på tv & satt vid datorn mest. Annars så har jag int gjort så mkt med. Har oxå varit duktigt & spelat gitarr & lärt mig att spela "When I Held Ya!" :)
Ja är väldigt dålig på att lägga upp bilder & så, men ska bli bättre på det! :D
Nu ska jag gå o sätta mig vid tv:n så ses... <3

Puss & Kram!<3

Dagen ;D

Heej:)

Nu sitter jag här med My & Emilia och bloggar lite. Idag har jag varit i skolan o så.. sen efter skolan åkte jag hem till Emilia och så bakade vi chocklad muffins. Och så kom My oxå. sen kollade vi på tv & åt lite annars har vi int gjort så mkt...

Hare gött puss & kram ;)<3

Herrugud :)

Hej! :)
Idag så slutade vi 12.30... skapligt chill;) Men först hade vi spanska sen lite matte & engelska sen vid 10 så spelade ja gitarr.. sen hade vi idrott & så vare mat efter det! Och efter maten så slutade vi. Riktigt nice. Men sen efter skolan så åkte vi till Emilia .. My & jag. Men var int där så längre förns ja skulle hem, men åkte till dom igen sen & vi spelade lite Xbox och kollade lite på twilight o så. Sen så skulle vi göra läxan men gick inte så bra.. Så vi dampade som f*n ist. Haha :D. Men en sak kan jag säga att Elin, My & Emilia är ingen bra komination!! Då blire mest damp.. :P



Detta är Jag, My & Emilia :P
Puss & Kram!<3

My & Emilia!

Idag har man varit på stan med My & Emilia ;) VI kolla lite & va på mcdonalds o åt & lite så.. men tack för dagen! <3 Nu blire att kolla tv:n!
Puss & Kram!

4/11-11

Hejsan!

Idag så åkte jag till Johan vid 11 typ. Sen hos han kollade vi på film o så. Vi gjorde inte så mkt annat. Men sen när ja kom hem så gick ja & delade ut lite jultidningar. Och så gick mamma & ag en sväng med lilla Dica. Och nu är jag hemma & har pricis ätit ;)
Så nu får man väl vänta till idol börjar!
Ha en bra fredagskväll puss!<3

yesterday-today!

Hej! Igår så skulle ja ju till kyrkan & de var döh kul där! Vi hade typ nån "skattjakt" & kuddkrig + någon ballong grej :). Sen så å vi tacos, sen glass & fruktsallad med kola & chockladsås! MUMS!! Sen sprang vi väl runt och så också. Och innan vi skulle sova så läste Åsa någon Saga för alla i kapellet typ XD. Och sen gick vi & lade oss & klockan var typ 12. Men vi eller "några" av oss var jätte pigga så vi låg & pratade och massa jättte länge men somnade typ vid kl:2 & vaknade vid 3 typ igen.. Och trodde de var morgon men så vare inte. Vi var både hungriga & pigga men vi  klarade oss till morgonen faktiskt! Haha..och så vid typ kl:5 hämtade My lite böcker & läste för oss. Blandannat "nikenyfiken". Sen somnade jag ett tag igen, eller rättare sagt alla somnade typ. Sen på morgonen åt vi frukost & plockade vi i årdning & tog bort alla sängar & så.

Sen när jag kom hem så gjorde jag mig i årdning. Sen vid 11 typ kom Johan & vi var hos mig ett tag men gjorde inte så mycket. Sen åkte vi in till stan till Julia & Miqi för dom var på mcdonalds. Där snackade vi mest. Sen åkte vi hem till Julia & spelade wii & lite annat. Åkte hem & åt o lite sen så cyklade Adam & jag till ishallen på a-lags match . Där va jag med Johan & Julia sen så träffade vi Majken, Vilma, Adam, Danne och dolken. kanske nån mer. Kollade på matchen & de blev 3-2 eller nåt sånt.. vet inte riktigt. Haha. Nu ligger jag i sängen & ska sova men ha det gött & sov gött så god natt!
Puss!<3

Dagen

Så här ser dagen ut!
Snart kommer My & hämtar mig för vi ska in till stan en sväng. Sen så ska jag väl packa inför eftermiddagen/kvällen för då bär de av ut mot piperkärr till kyrkan där. Så ska vi väl äta och göra lite annat kul! Typ trycka på grejer. Ett väldigt kort inlägg men har de gött!
Puss<3

byelinlarsson

RSS 2.0