KODMALL - ARKIV Kopiera ALLT och klistra in ALLT i kodmallen för ARKIVSIDAN. GLÖM INTE ATT SPARA! :D byelinlarsson - Chrome Pointer

Höstbilder!

Här kommer lite höst bilder från Mys & min lilla fotodag!



Stan :)

Hej!

Nu har man varit i stan med mamma & shoppat lite.. så lite nytt i garderoben blev det:)
Tröjan från H&M 249:-
Byxorn från H&M 129:-
Armbandet från H&M 29,50:-


31 oktober!

Idag den 31 oktober så skulle jag varit med Johan men blev inte så.. Sen så gick Albin & jag en sväng med Dica & så åkte vi och skulle hämta jultidningarna som hade kommit. Men det funkade typ inte. Så nu står ja & Adam i köket & ska laga lite mat. De blir kyckling och nån potatisgratäng :) Gottgott! Sen så ska ja & mamma kanske en sväng in till stan & kolla lite!
Hade bra! Puss :P

Till dej!<3

Du förstår inte hur mycket jag gillar dej! Du finns alltid i mitt hjärta & i mina tankar! Drömmer om dej , tänker på dej nästan hela tiden! Bara så du vet du finns alltid där johan!<33

 It´s to you! <3


Hej hej!

Idag har man varit med Miqi ett tag på morgonen sen så gjorde vi mat & så satt vi vid datorn :p Sen så skulle mamma & jag åka till ishallen & kolla på Albin & Adam när dom spelade match ... Och där var jag med Johan<3 & Gabbe & Ebba + några till. De va dö roligt , förutom att ja fick springa & jaga Ébba hela tin' för att hon snodde min vante xD  Och J-20 förlorade oxå. Med 2-5. Sen så åkte vi hem och nu sitter ja här med datorn i knät & bloggar ;)

Ha en bra lördags kväll !
Puss& kram <3

Höstlov!

Hej!

Idag började dagen med att åka till skolan o så lite jobb o så.... Sen hade vi körslaget idag. Så alla klasser uppträdde med nåt. Min klass uppträdde med "sju sorger". Sen var den skoldagen slut. Och så vare äntligen höstlov! Rikigt skönt:) Så nu äre bara att chilla o va med kompisar o så!
O nu sitter ja vid datan och kollar runt lite.

Ha de gött , puss!♥

Stan, stan &stan!

Hej!

Dagen började med att åka till skolan. Sen slutade jag vid 14,30 & så gick Alexandra & Elin o ja till stan. Och där träffade vi Emilia & Frida så vi gick till mcdonalds o käkade lite + vi blev fast där ett tag ...(typ 2h) Men sen kollade vi lite till på stan. Och så till mcdonalds igen för att vänta på deras mamma så hon kunde skjutsa hem oss!
Och nu sitter ja här o bloggar lite!
Puss & kram!♥

Borta bra men hemma bäst!

Heey!

Då är man hemkommen från linkan. Varit hos syrran...Det var väldigt roligt, var i simhallen & varit o shoppat & ätit på kina resturang. Riktigt nice faktist. Och så skulle ja kolla på en ny gitarr men affären vi skulle gå till var stängd:/  Men tack för en diktygt roligt helg! :)
Nu blire o äta något sen tv:n.

Hare bra puss & kram :)

Välkommen till min nya blogg!


byelinlarsson

RSS 2.0