KODMALL - ARKIV Kopiera ALLT och klistra in ALLT i kodmallen för ARKIVSIDAN. GLÖM INTE ATT SPARA! :D byelinlarsson - Chrome Pointer

Sjuk!

Hejsan, imorse när man vaknade så hade man ont i örat :S inte så häligt direkt. Tog en panodil & somnade om, sen när ja vaknade vid halv 10 värkte de igen! NU har jag ätit frulle & sitter här vid datorn o spelar nåt slime spel haha.. men jag bloggar nog er sen puss♥

Länkbyte


Emilia är en snäll & gullig tjej på 12 bast. Hon är duktig på att fota med sin systemkamera! Hon bloggar om sitt liv, lägger ut fina bilder & kläder, vardag m.m
Kolla & följ hennes blogg!♥
Tryck på bilden!
ps: de va nåt fel på
bilden de ä drf den
inte är stor.

Skapligt skön låt!

Skapligt skön låt... & skapligt grymma!♥

After a long time so I am finally ready and happy

Nu är jag äntligen nöjd & klar med designen & headern. Så så här får den se ut nu :) ♥
Idag har ja bara varit hemma o tagit de lungt. Senare så blire att dra på a-lags match med Majken & Julia!
Ska bli kul, bloggar kanske mer sen.
Puss på er!♥

Bloggen är?

Min blogg är jätte lustig nu så alla vet!
Den ser jätte lustig ut o massa men de ska ja fixa så fort ja kan! ♥

Tjejkväll!

Igår så vare tjejkväll med tjejerna. Men när Majken & jag skulle cykla till Emilia så skjutsade ja majki o så var de mörkt så vi såg inte om de var halt.. så vi ramlade haha. Men sen när vi kom fram till Emilia & Frida så drack vi lite glögg sen så gjorde vi tacos det blev jätte gott. Sen så fixade vi fram lite chips, läsk & just dance! Så mycket dans & mys blev det. Till efterätt åt vi nån glass aktig grej + vanlig vanilj glass med kolasås.
Vi körde även lite "Mario" & lite "we sing". Vi hade i alla fall väldigt kul! De här måste vi verkligen göra om tjejer, så tack för kvällen Majken, Emilia & Frida!
Tacos!
Lite dans är alltid fint!
chips & läsk mumms!
Mums!
En sak kan ja säga.. kvällen blev väldigt lyckad!
ps: Frida, Emilia & ja målade lite på majken när gon sov haha♥

Emilia♥

hejsan, nu sitter Emilia & jag o fixar en foto blogg.. Majken & jag + Emilia ska haren:)
Så ja ska länka den på min blogg sen. Men de fixer ja sen så...
Puss♥

Fredag den 13:de!

Idá äre ju fredag den 13:de.. då man brukar ha otur. Men ja har inte haft särskilt otur direkt. Men de har faktiskt varit en bra början på skolan igen den här veckan. Lite segt men de går!
Har inte hänt så mkt den här veckan så man har nt så mycket att säga men nu är vi på väg att köpe en gitarr i alla fall, jippi :)♥
Men ja bloggar mer sen puss!♥

Emilia♥

Go kväll!
Idag efter skolan så va jag med Emilia. Vi va hemma hos mig & ja hade roligt! Sen så gick vi ut o Emilia tog min mobil & skrev en sak till en & så hållde vi på haha... Nu ska jag sova för det är ju en dag i morgon också!♥:)

Film!

Water for elephants!
Den här filmen är hur bra som helst!
Alla borde se den, rekomenderarn!♥

Benny & Jerry

Idag så har jag varit med My & Emilia. Vi gick ända in till stan för att köpa glass..
Men vi gick till "hemmakväll" Men där kosta dom 55:- st , så vi gick till "hemköp" Men där hitta vi inga. Så till slut gick vi ända till "Willys"..jobbigt! Där träffa vi min brorsa när han jobba & han bara garva åt oss när vi  tog ut 3 st Berry & Jerry ur frys grejen.. hah. Men sen efter vi köpt gick vi till hemmakväll & Emilias pappa kom så vi kunde hyra en film, Vi hyrde " Water for elephants" . När vi kom hem så gjorde vi de lite mysigt & satte på filmen o bänka oss i soffan! Och började äta! Mums & Mysigt!♥
Så gott, tack för en fin dag My & Emilia!♥

Funderar..

Jag funderar på att köpa en ny gitarr!

De skulle behövas.. ja hitta denna fräscha gitarr på 4sounds! yää de blir nog den asså!♥

Foto framkalling

Ja nu har man suttit vid datorn ett bra tag! För de tar ju "en stund" att beställa foton. De va as segt när ja skulle ladda upp alla ... Nu är det kort 50 / 143, så de tar ett tag till hah. Men när man väl fått dom så är det ju roligt att kolla på alla! :)
Men sen idag så ska jag va med Miqi, ja vet inte riktigt vad vi ska göra.
Hajj då!

Den har verkligen fastnat...

En bra låt kan verkligen fastna i huvudet ibland.. hah

7/1-12

Jaa hej på er!

Ja har ju inte bloggat på nåra dar för de har väl inte hänt något särskilt nu på lovet.. Ja har för de mesta varit med kompisar o så. Har oxå såklart varit med familjen mkt :) Men just nu ä ja med miqi, vi typ lyssnar lite på musik & dampar lite som vanligt :) 
Och så har miqi just bevisat att hon inte kan bädda en säng -.- hah alltid miqi' asså! :)♥


Grattis!

Jag vill bara säga grattis till lille nöten Miqi :)


Grattis åter igen till Miqi på 12 års dagen!:)<3

A day with Miqi!

Idag så har jag varit med Miqi :) Vi typ gjorde nt så mkt, men vi våfflade håret på varann o så. Och så har Miqi tjatat om att de är sista dagen hon är 11 år.. för hon fyller år i morgon (tis).
Men i morgon (tis) så ska ja på stan med Miqi, Bönan & Teodor :) De ska bli roligt faktiskt. Känner dom nt men snart gör ja dä.
Den är åt fel håll de vet jag men ja orkar nt rotera den nu.. hah:)
Miqi ä så söt på den här bilden så.. jao
Puss!

byelinlarsson

RSS 2.0